Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-29@15:52:39 GMT

فصل سوم نون.خ، کمدی‌تر است

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۸۵۴۸۵

فصل سوم نون.خ، کمدی‌تر است

تهیه‌کننده «نون.خ»، از جذابیت بیشترِ فصل سوم این سریال، به نسبت دو فصل گذشته خبر داد.

مهدی فرجی، تهیه‌کننده «نون.خ» درباره فصل سوم این سریال گفت: «در فصل سوم هم نقش‌ها با همان شخصیت‌ها ادامه دارند و هدف‌مان این است که ظرفیت‌های بومی و اقتصادی مردم این منطقه را به نمایش بگذاریم.»

او ادامه داد: «امیدواریم سریال خوب و قابل قبولی را به پخش برسانیم، البته در این فصل جذابیت کمدی بیشتر از دو فصل قبل خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

تهیه‌کننده «نون.خ» درباره حضور بازیگران بومی توضیح داد: «بیش از ۹۰ درصد بازیگران این سریال بومی هستند و شاید هم ناشناخته باشند، اما بسیار حرفه‌ای بازی می‌کنند.»/باشگاه خبرنگاران

سیروس میمنت برگ برنده سریال «نون خ» را رو کرد

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: فصل سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۵۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی خود است؛ طرحی بلندپروازانه که هدف آن برآورده‌کردن نیازهای این کشور در حوزه نیروی دریایی است.

به گزارش ایسنا، خبرها حاکی از آن است که ناو هواپیمابر ترکیه قرار است از فناوری «استوبار» (STOBAR) استفاده کند.

در این فناوری هواپیماها بدون کمک منجنیق‌های روی عرشه و تنها با نیروی حاصل از موتور خود به پرواز درمی‌آیند.

در همین راستا، عرشه این ناوها را مانند سکوهای پرش اسکی، شیب‌دار می‌سازند.

بااین‌حال، ازآنجاکه بیشتر هواپیماهای استفاده‌شده روی این ناوها از قابلیت فرود عمودی بهره‌مند نیستند، کابل‌های فرود همچنان در هنگام فرود به هواپیماها کمک می‌کنند.

به گزارش «کلش ریپورت»، طول این کشتی ۲۸۵ متر، عرض آن ۷۲ متر و وزن آن ۶۰ هزار تُن خواهد بود. همچنین بر اساس گزارش‌ها، حداکثر سرعت این ناو هواپیمابر ترکیه به ۲۵ متر خواهد رسید.

بر اساس طرح اولیه آنکارا، این نا هواپیمابر ظرفیت حمل ۵۰ جنگنده را خواهد داشت که ۲۰ فروند از آن‌ها روی عرشه و ۳۰ فروند در آشیانه ناو نگهداری خواهند شد.

این ناو می‌تواند برای پرواز پرنده‌های مختلفی مورداستفاده قرار گیرد، از جمله جنگنده‌های «آنکا ۳»، هواگرد نظامی سبک «هورجت»، پهپاد «بیرقدار کیزیلما» و پهپاد «بیرقدار تی‌بی ۳».

طراحی و ساخت این ناو بر عهده دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه است؛ نهادی که گرچه تا امروز چندین ناوچه و ناوشکن تولید کرده، اما تجربه‌ای در حوزه ناو هواپیمابر ندارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی
  • با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • «پایتخت ۷» با بازیگران بومی ساخته می‌شود
  • از سینمای متفکر به فیلم های کمدی رسیدیم
  • وجود بیش از ۲۰ نوع خوراک دارویی و بیش از ۸۰ نوع خوراک بومی در کرمانشاه
  • زور سرمایه به هنر نمی‌رسد
  • رقابت عشایر در رشته های بومی و محلی جشنواره بین المللی کوچ عشایر